Inloggen

Griekenland

Werken in Kreta voor Paypal

Griekenland
Allerlei
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Werken op Kos in een Nederlandse bar

Griekenland
Propper
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Andere bestemmingen

Vind de juiste baan

Vakantiewerk Griekenland – Vacatures

In Griekenland zijn er drie grote (party) bestemmingen waar ze ieder jaar weer volop Nederlands personeel zoeken. Deze bestemmingen staan bekend om het bruisende nachtleven, gecombineerd met de heerlijke stranden en het perfecte zomerweer.

Werken in Griekenland

Zo is er het vakantie-eiland Kos (Kos-Stad), waar de barstreet iedere zomer weer uitpuilt en ze zitten te springen om gemotiveerd personeel. Dan is er de grote broer van Kos, het partyeiland Rhodos. Ook op Rhodos puilt de barstreet iedere zomer weer uit en zijn er mooie langgerekte zandstranden waar de beachbarren hun drankjes serveren. Dan is er nog Chersonissos (Kreta), natuurlijk bekend van het televisieprogramma Oh Oh Cherso. Maar misschien nog wel bekender om de uitgaansgelegenheden en natuurlijk Starbeach.

Griekenland

In Griekenland is het de hele zomer heerlijk weer. Regen is er zelden en met een heerlijk briesje vanaf zee is het de perfecte zomerlocatie. Wist jij dat Griekenland bestaat uit 1500 eilanden? Je kunt in Griekenland met de euro betalen en een paspoort of ID is genoeg. Handig is om een kopie van je paspoort of ID te maken, zodat je die mee kunt nemen als je op pad gaat. Met name op de Griekse vakantiebestemmingen spreken de inwoners prima Engels en de mensen die met toeristen werken spreken zelfs wat zinnetjes Nederlands.

© Copyright 2023 — Holidayjob.nl