Inloggen

Werken op Bonaire

TUI zoekt Duitstalige Airport Reps voor wereld bestemmingen
15 landen
Meerdere functies
Minimaal 10 weken

Grote baankans

Word reisleider op diverse wereld bestemmingen
14 landen
Reisleider
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Andere bestemmingen

Vind de juiste baan

Vakantiewerk Bonaire

Bonaire Algemeen
Bonaire is gelegen in het Caraïbische deel van Nederland in het zuidelijke deel van de Caraïbische Zee. Het behoort samen met Aruba en Curacao tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Er wordt in Bonaire Nederlands gesproken, maar Papiaments, Engels en Spaans zijn ook een belangrijke taal. Dit kan een leuk voordeel zijn als je een taal wil leren of gewoon Nederlands wil praten.

Pluspunten Bonaire
Daarbij is het in Bonaire altijd lekker weer. Het kan in het regenseizoen wel eens flink regenen, maar de temperatuur blijft altijd aangenaam. Laten we eerlijk zijn; dit is ook één van de redenen waarom werken in het buitenland zo populair is! En daarbij ben je niet de enige die op zoek is naar een leuke baan in het buitenland; jaarlijks vertrekken 100’en jongeren naar het Caraïbisch gebied om de tijd van hun leven mee te maken! Je kan er dus op rekenen dat je met veel nieuwe vrienden thuis komt!

Werken op Bonaire via Holidayjob
Zoals je ziet, Bonaire is niet voor niets een druk bezocht eiland voor Nederlands. Zowel als vakantie bestemming en natuurlijk ook voor vakantiewerk, is het er prachtig! In Bonaire kun je aan de slag in hotels, bij duikscholen, watersporten of gezellig in een bar! Meld je aan op Holidayjob zodat je meteen kunt reageren op alles vacatures in Bonaire! En zorg dat je een Holidayjob CV maakt; werkgevers uit Bonaire kunnen jou dan ook benaderen! Dubbel zo veel kans op een leuke vakantiebaan in de zon! Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven. Bespreek dit met je potentiële werkgever!

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl