Inloggen

Werken op Caraïben

TUI zoekt Duitstalige Airport Reps voor wereld bestemmingen
15 landen
Meerdere functies
Minimaal 10 weken
Wees snel
Word reisleider op diverse wereld bestemmingen
14 landen
Reisleider
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Andere bestemmingen

Vind de juiste baan

Werken op de ABC-eilanden – Vacatures vakantiewerk

De Caraïbische eilanden bestrijken een groot gebied. Echter drie eilanden zijn met stip de meest gewilde plekken als het gaat om een vakantiebaan onder de zon. Het maakt op deze bestemmingen niks uit; zomer of winter, het is altijd lekker weer! En dat merken we. Want elk jaar vertrekken duizenden jongeren naar een van deze bestemmingen om vakantiewerk te doen voor bepaalde tijd! We hebben het natuurlijk over Aruba, Bonaire en Curacao, ook wel de ABC-eilanden genoemd. Een van de heetste spots voor vakantiewerk op dit moment!

Vakantiewerk buitenland: Aruba, Bonaire & Curacao

Ben je geïnteresseerd om Nederland een tijdje te verlaten voor een toffe ervaring zo’n 12 uur vliegen van huis, op een van de ABC-eilanden (Caraïben)? Haal dan nu het maximale uit ons platform Holidayjob.nl en pak je koffers alvast!

Solliciteren

Door te klikken op ‘solliciteer’ reageer je gemakkelijk op alle vacatures die jou interesseren! Bedenk wel in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Werkgevers kunnen jou dan ook benaderen! Zorg dat jij eruit springt zodat je snel op gesprek kan komen (waarschijnlijk via Skype of een contactpersoon in Nederland) voor wellicht dé ervaring van jouw leven! Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven. Bespreek dit met je potentiële werkgever!

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl