Inloggen

Nederlandse feestcafé Camel Bar op Kos zoekt barpersoneel

Direct solliciteren

Griekenland
Bar
Minimaal 4 weken
Camel bar
Nu solliciteren

Solliciteren binnen 2 minuten

Nederlandse feestcafé Camel Bar op Kos zoekt barpersoneel — Holidayjob
Nederlandse feestcafé Camel Bar op Kos zoekt barpersoneel — Holidayjob
Nederlandse feestcafé Camel Bar op Kos zoekt barpersoneel — Holidayjob
Nederlandse feestcafé Camel Bar op Kos zoekt barpersoneel — Holidayjob
Beschrijving
Veelgestelde vragen

De allerleukste Nederlandse bar midden aan de haven van Kos stad zoekt barpersoneel voor zomer 2024!

Wil jij deze zomer gegarandeerd zon, strand en de leukste feestjes? Voor aankomende zomer zijn wij op zoek naar collega’s voor ons Nederlandse feestcafé!

Camel Bar ligt op een toplocatie midden in Kos-stad met uitzicht op de haven en boulevard. We staan dan ook bekend om ons terras waar we al vroeg in de avond de lekkerste cocktails van Kos serveren. Later op de avond barst het feest binnen los in het en draaien Nederlandse DJ’s het dak eraf!

Je werkt in de avonduren, dus overdag is er genoeg tijd om naar het strand te gaan, een boottocht te maken of het eiland te verkennen. Kortom, de perfecte zomer!

Wij zoeken:

  • Barpersoneel (m/v)

Wij bieden:

  • Salaris en fooien
  • 50% korting op maaltijden
  • Gratis accommodatie in de buurt van de bar en het strand

Solliciteren:

Ben jij minimaal 18 jaar en tussen mei en eind september beschikbaar voor in ieder geval 4 weken? Ben jij altijd in voor gezelligheid en gekkigheid, wil je graag hard werken en hou je van een feestje en het nachtleven? Dan klink jij als de perfecte collega en komen wij graag met jou in contact! Solliciteer met jouw CV + recente foto, motivatie en beschikbaarheid en dan zien wij elkaar hopelijk deze zomer!

Lees meer

Algemeen

Kan ik ook solliciteren met een vriend(in)?
Natuurlijk kan dat! Je zal zeker niet de eerste zijn. Hou er wel rekening mee dat sommige werkgevers negatieve ervaringen hier mee kunnen hebben. Als een één van de twee bijvoorbeeld heimwee heeft, gaat de ander vaak mee. Sommige werkgevers kunnen er dus een risico in zien maar laat je vooral niet weerhouden!
Is werkervaring vereist?
Nee. Hoewel het natuurlijk echt wel een pré kan zijn, leer je de kneepjes van het vak tijdens je werk. Hoe langer je beschikbaar bent om te werken, hoe minder het een probleem vaak is als je geen ervaring hebt. Ga er dus voor!
Hoeveel weken moet je minimaal beschikbaar zijn?
Doorgaans houden werkgevers 4 tot 6 weken aan dat je minimaal beschikbaar moet zijn. Als je minder dan 6 weken beschikbaar bent dan is dit vooral alleen mogelijk in het hoogseizoen of aan het einde van het seizoen. In de meeste vacatures geven wij de minimale beschikbaarheid aan.
Hoe zit het met salaris?
De meeste werkgevers betalen hun salaris wekelijks uit. De ene werkgever doet dat ouderwets contant, de ander stort het op je rekening. De bedragen verschillen per werkgever. Dat heeft te maken met of je bijvoorbeeld ook al een appartement, maaltijden en vliegtickets vergoed krijgt. Vraag hier dus naar tijdens je sollicitatie!
Hoe werkt het sollicitatieproces?
Zodra je op verzenden drukt gaat jouw sollicitatie rechtstreeks naar de werkgever. Holidayjob zit daar dus niet meer tussen. Hiermee zorgen wij er voor dat werkgever en sollicitant rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren!
Hoe oud moet je zijn om te solliciteren?
Wij zijn bij bijna alle werkgevers dat je 18 jaar moet zijn op het moment dat je start met je vakantiebaan in het buitenland. In Nederland zien we regelmatig dat deze grens vanaf 16 jaar is. Vraag bij de werkgever welke regels zij hanteren!
Hoe groot is de kans dat ik word aangenomen?
Deze kans is net zo groot als je in Nederland voor een baan solliciteert. Hoe meer ervaring je hebt op een functie, hoe groter de kans is dat je wordt aangenomen. Daarnaast is de manier waarop jij jezelf presenteert net zo belangrijk!

Reiskosten

Wie betaalt de reiskosten zoals vliegtickets?
Iedere werkgever maakt hierover zijn eigen afspraken met de werknemers. Doorgaans is onze ervaring dat werkgevers de reiskosten, waaronder vliegtickets, vergoeden als de werknemer de hele afgesproken periode heeft gewerkt. Deze voorwaarden worden gesteld omdat er ook mensen in het verleden misbruik hebben gemaakt van reiskosten. Bijvoorbeeld door vliegtickets te laten betalen door de werkgever, na 2 dagen ontslag te nemen en zo een gratis vakantie er uit te slepen. Onze ervaring is dat er doorgaans goede afspraken worden gemaakt over de reiskosten en dat mensen meerdere jaren terugkomen voor een onvergetelijke zomer werken in het buitenland!
Nu solliciteren

Direct solliciteren

Deel vacature

Vacature Alert

Direct solliciteren op de nieuwste vacatures. Ontvang het in jouw mailbox!

Meer vacatures

Vind de juiste baan

Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Snel solliciteren

Zin in een avontuur op Malta? Kom bij ons team!
Malta
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Nederlandse bar op Kos zoekt bediening
Griekenland
Bediening
Minimaal 4 weken

Snel solliciteren

Proppers gezocht voor El Paradiso Chersonissos
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken
Wees snel
Populaire club in Chersonissos zoekt barpersoneel en bediening
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken
Wees snel

Snel solliciteren

Feestcafé De Bier-Express op Mallorca zoekt barpersoneel
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Snel solliciteren

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl