Inloggen

Werken op Aruba

TUI zoekt Duitstalige Airport Reps voor wereld bestemmingen
15 landen
Meerdere functies
Minimaal 10 weken
Wees snel
Word reisleider op diverse wereld bestemmingen
14 landen
Reisleider
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Andere bestemmingen

Vind de juiste baan

Vakantiewerk Aruba – Vacatures

Aruba is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen en is ongeveer net zo groot als Texel. De hoofdstad van Aruba is Oranjestad en dit is ook waar veel horecagelegenheden zich bevinden. Veel van het uitgaansleven vindt plaats in de hotels en resorts. Daarbij is er een aanbod van bars en clubs waar het tot in de late uurtjes gezellig blijft. Aruba mag dan ook een uitgaansparadijs genoemd worden, met een heerlijke temperatuur die ook ‘s nachts stand weet te houden.

Werken op Aruba

Ben je geïnteresseerd om te werken op het prachtige eiland Aruba? Solliciteer dan direct op het vakantiewerk van je dromen! De werkgevers die hieronder adverteren zullen rechtstreeks contact opnemen met het nieuwe personeel. Je kan ze dus ook eerst vragen stellen. Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.

Informatie over Aruba

In Aruba wordt Nederlands gesproken en betaal je met de Arubaanse florin. Met een gemiddelde van 29 graden in december en zo’n 32 in juli en augustus is het heerlijk vertoeven in Aruba. Het regenseizoen is in oktober, november en december en dan het er flink regenen. Buiten het regenseizoen regent het zelden. Orkanen komen er zelden voor, maar het gebeurt. Vaker trekken ze aan Aruba voorbij, waardoor het soms wat onstuimig weer met zich meebrengt.

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl