Inloggen

Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR

Direct solliciteren

Deze vakantiebaan is vanaf 05/07/2024 tot en met 16/08/2024.

Spanje
Allerlei
+
allerlei
receptie
Minimaal 5 weken
Bumpers
Wees snel

Deze vacature verloopt binnenkort

Nu solliciteren

Solliciteren binnen 2 minuten

Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR — Holidayjob
Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR — Holidayjob
Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR — Holidayjob
Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR — Holidayjob
Beschrijving
Veelgestelde vragen
Een betere baan is er niet voor een avontuurlijke presenteertalent. Sluit je aan bij een enthousiast team en beleef de zomer van je leven! Lucky You!
Je gaat in het hoogseizoen awesome videos maken in Lloret de Mar. Jij gaat het feestje in Bumpers in Lloret de Mar zo goed mogelijk in beeld brengen en mensen intervieuwen. Al die fantastische video’s zal je zelf editen zodat ze op social media geplaatst kunnen worden. Voor deze vacature in het buitenland is het daarom belangrijk dat je over videobewerking skills beschikt! Daarnaast beschik je over benodigde edit programma’s of ben je bereidt om deze aan te schaffen. Zit je vol energie en inspiratie? Houden zo! Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de vetste video content.

Werken in Lloret de Mar

Een geweldige zomer in deze Spaanse badplaats! Dat is wat je kunt verwachten als je gaat werken in Lloret de Mar. Jouw nieuwe werkgever? Bumpers Lloret de Mar! Elke avond is hier het allermooiste feestje te vinden. In jouw vrije tijd kun je genieten van fantastische temperaturen, een verfrissende duik nemen en genieten van het Spaanse leven. De avonturen liggen binnen handbereik, het is aan jou om de stap te zetten!
Lees meer

Algemeen

Kan ik ook solliciteren met een vriend(in)?
Natuurlijk kan dat! Je zal zeker niet de eerste zijn. Hou er wel rekening mee dat sommige werkgevers negatieve ervaringen hier mee kunnen hebben. Als een één van de twee bijvoorbeeld heimwee heeft, gaat de ander vaak mee. Sommige werkgevers kunnen er dus een risico in zien maar laat je vooral niet weerhouden!
Is werkervaring vereist?
Nee. Hoewel het natuurlijk echt wel een pré kan zijn, leer je de kneepjes van het vak tijdens je werk. Hoe langer je beschikbaar bent om te werken, hoe minder het een probleem vaak is als je geen ervaring hebt. Ga er dus voor!
Hoeveel weken moet je minimaal beschikbaar zijn?
Doorgaans houden werkgevers 4 tot 6 weken aan dat je minimaal beschikbaar moet zijn. Als je minder dan 6 weken beschikbaar bent dan is dit vooral alleen mogelijk in het hoogseizoen of aan het einde van het seizoen. In de meeste vacatures geven wij de minimale beschikbaarheid aan.
Hoe zit het met salaris?
De meeste werkgevers betalen hun salaris wekelijks uit. De ene werkgever doet dat ouderwets contant, de ander stort het op je rekening. De bedragen verschillen per werkgever. Dat heeft te maken met of je bijvoorbeeld ook al een appartement, maaltijden en vliegtickets vergoed krijgt. Vraag hier dus naar tijdens je sollicitatie!
Hoe werkt het sollicitatieproces?
Zodra je op verzenden drukt gaat jouw sollicitatie rechtstreeks naar de werkgever. Holidayjob zit daar dus niet meer tussen. Hiermee zorgen wij er voor dat werkgever en sollicitant rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren!
Hoe oud moet je zijn om te solliciteren?
Wij zijn bij bijna alle werkgevers dat je 18 jaar moet zijn op het moment dat je start met je vakantiebaan in het buitenland. In Nederland zien we regelmatig dat deze grens vanaf 16 jaar is. Vraag bij de werkgever welke regels zij hanteren!
Hoe groot is de kans dat ik word aangenomen?
Deze kans is net zo groot als je in Nederland voor een baan solliciteert. Hoe meer ervaring je hebt op een functie, hoe groter de kans is dat je wordt aangenomen. Daarnaast is de manier waarop jij jezelf presenteert net zo belangrijk!

Reiskosten

Wie betaalt de reiskosten zoals vliegtickets?
Iedere werkgever maakt hierover zijn eigen afspraken met de werknemers. Doorgaans is onze ervaring dat werkgevers de reiskosten, waaronder vliegtickets, vergoeden als de werknemer de hele afgesproken periode heeft gewerkt. Deze voorwaarden worden gesteld omdat er ook mensen in het verleden misbruik hebben gemaakt van reiskosten. Bijvoorbeeld door vliegtickets te laten betalen door de werkgever, na 2 dagen ontslag te nemen en zo een gratis vakantie er uit te slepen. Onze ervaring is dat er doorgaans goede afspraken worden gemaakt over de reiskosten en dat mensen meerdere jaren terugkomen voor een onvergetelijke zomer werken in het buitenland!
Wees snel

Deze vacature verloopt binnenkort

Nu solliciteren

Direct solliciteren

Deel vacature

Vacature Alert

Direct solliciteren op de nieuwste vacatures. Ontvang het in jouw mailbox!

Meer vacatures

Vind de juiste baan

Nieuw
Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Grote baankans

Nieuw
Zin in een avontuur op Malta? Kom bij ons team!
Malta
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Per direct: word propper op Mallorca
Spanje
Propper
Minimaal 6 weken

Grote baankans

Nederlandse bar op Kos zoekt bediening
Griekenland
Bediening
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Proppers gezocht voor El Paradiso Chersonissos
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Populaire club in Chersonissos zoekt barpersoneel en bediening
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Grote baankans

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl