Inloggen

Werken op Mallorca (Spanje)

Werken op mallorca

Er zijn geen vacatures. Bekijk alternatieven.

Grote baankans

Proppers gezocht voor Nederlandse bar op Kos
Griekenland
Propper
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Promotors gezocht voor deze club op Kos
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Grote baankans

Grote baankans

Creatieve duizendpoot gezocht Level Dining Lounge in Mallorca
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Grote baankans

Vakantiewerk Mallorca – Vacatures

Het Spaanse eiland Mallorca staat ieder jaar weer bol van de vakantiegangers. Al jaren is dit eiland een populaire vakantiebestemming, maar ook vakantiewerk bestemming, onder de Nederlandse jongeren. Mooie stranden en een actief nachtleven maken dit eiland tot de ultieme partylocatie. Het aanbod aan nachtclubs, discotheken, kroegen en barretjes is enorm groot. Vooral El Arenal, Playa de Palma en Ca’n Pastilla staan bekend om het nachtleven.

Werken in Mallorca

In Mallorca is er dan ook volop vakantiewerk voor Nederlandse jongeren te vinden. Denk hierbij aan vakantiewerk als barman, propper, reisleider, bediening of animatie. Maar ook voor bijvoorbeeld koks, DJ’s en MC’s!

Solliciteren

Werken op Mallorca is makkelijker dan je denkt! Ben je geïnteresseerd om te werken op het Spaanse eiland Mallorca, plaats dan nu je CV zodat de kans het grootst is dat jij gekozen wordt voor het vakantiewerk van je dromen!

Vakantiewerk buitenland: Mallorca tips

Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren.

Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.

Contact opnemen?

Heb je toch een bepaalde vraag die je aan ons wil stellen? Neem dan contact met ons op! Wil je weten welke andere toffe internationale vacatures in Europa hebben? Of wil je in Spanje werken, maar misschien op een ander eiland of andere bruisende stad in Spanje? Lees meer over onze banen in het buitenland.

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl