Inloggen

Ibiza (Spanje)

Vakantiewerk Ibiza

Er zijn geen vacatures. Bekijk alternatieven.

Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Grote baankans

Grote baankans

Club Wild Bull op Kos zoekt barpersoneel en bediening
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Grote baankans

Tapasbar op Mallorca zoekt bar- en bedieningspersoneel
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 8 weken

Grote baankans

Grote baankans

Proppers gezocht voor Nederlandse bar op Kos
Griekenland
Propper
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Vakantiewerk Ibiza – Vacatures op Ibiza

Veelzijdig vakantieparadijs Ibiza

Ibiza staat al jaren bekend als hét partyeiland van Europa. Er zijn maar weinig bestemmingen die zo’n internationaal karakter hebben als Ibiza. De mooie stranden en prachtige natuur maken Ibiza aantrekkelijk voor een breed publiek. Qua uitgaan is het vakantieparadijs veelzijdig en kent het naast grote clubs ook gezellige kroegen en barretjes. DJ’s als Tiësto, Armin van Buuren en Hardwell zijn graag geziene gasten, net als bijvoorbeeld Avicii en the Swedish House Maffia. Al wordt Ibiza bezocht door mensen van over de hele wereld, het aantal Nederlandse toeristen blijft groeien. Dit betekent dat ook op Ibiza de vraag naar Nederlandse personeel voor vakantiewerk groot is. Ieder jaar is er volop vraag naar barpersoneel, proppers, animatie, ticketverkopers, bediening en nog veel meer.

Vakantiewerk Ibiza

Ben je geïnteresseerd in vakantiewerk op het partyeiland Ibiza? Wil jij een stranddag combineren met hard werken? Hou jij van lekker eten en op stap gaan en wil je daarbij de kost kunnen verdienen met een leuke baan op een van de populairste eilanden van Europa? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van de vacatures!

Vacatures op Ibiza

Bekijk ons aanbod van vacatures op Ibiza hieronder. Mogelijk zijn er momenteel geen matchende zoekresultaten. Dat betekent dat alle vacatures op Ibiza reeds vervuld zijn. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Werken op Ibiza: Tips

Wij hebben een groot aanbod aan vacatures in Ibiza. Om alle info van een bedrijf of job in te kunnen zien, heb je een account nodig. Je kan daarna ook meteen solliciteren op alle droombanen die beschikbaar zijn! Als je wilt reageren op de vacatures in Ibiza bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid met een Nederlandstalige vacaturebeschrijving, kunt je best in het Nederlands reageren. Bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels reageren.

Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven. Neem hiervoor altijd contact op met de werkgever. Toch nog vragen aan ons? Check de FAQ of neem contact met ons op! Succes met solliciteren en alvast veel plezier met jouw vakantievaan op Ibiza!

Werken in Spanje

Wil je graag vakantiewerk in Spanje doen, maar heb je geen specifieke voorkeur voor een bestemming? Bekijk ons aanbod van ‘werken in Spanje‘.

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl