Inloggen

Vacatures DJ MC gezocht

DJ gezocht buitenland – Vacatures DJ / MC

Draaien op een vakantiebestemming is het leukste wat er is! Alle vakantiegangers zijn ready to go en gaan over het algemeen 10 x zo hard los als dat ze dat in Nederland zouden doen. En dat is precies wat je als DJ of MC wil!

Beschikbare vacatures – gigs in het buitenland

Elk jaar worden er weer vele DJ’s en MC’s gezocht op uiteenlopende bestemmingen. Op deze site zul je veelal vacatures vinden voor gigs op jongeren bestemmingen. Denk aan zomerse bestemmingen zoals Chersonissos, Sunny Beach, Mallorca, etc. Maar ook voor in skigebieden in de après ski en after-clubs in bijvoorbeeld Frankrijk en Oostenrijk! Over het algemeen zul je solliciteren voor een residentie. Dit houdt in dat jij dè DJ en/ of MC van een bepaalde club wordt, voor een gedeelte van, of voor een heel seizoen. Je hoort het goed, elke dag een feestje bouwen op een zonnige of winterse bestemming. Variërend van (veelal) een paar weken tot maanden lang!

Solliciteren

Omdat muziek in een club bepalend is voor de sfeer, is een DJ/ MC heel belangrijk. De opbouw van de avond, het hoogtepunt, alles wordt bepaald door jou! Eigenlijk de hele image van een club of café. Het is daarom belangrijk dat je met de potentiële opdrachtgevers in het buitenland precies communiceert wat je wil en kan draaien. Draaien als feest DJ in een feest café is immers veel anders als een club of strandtent. Maar waar je ook draait inspelen op publiek is de key (tip van Job ;))! Bespreek tijden, gages, accommodatie, vlucht en transfer vergoedingen van te voren! En solliciteer in het Engels als dat nodig is!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl