Inloggen

Klantenservice medewerker in Lissabon

Direct solliciteren

Portugal
Allerlei
Wees snel

Deze vacature verloopt bijna

Nu solliciteren

Deze vacatures is gesloten

Klantenservice medewerker in Lissabon — Holidayjob
Klantenservice medewerker in Lissabon — Holidayjob
Beschrijving
Veelgestelde vragen

Wil jij een lange zomer of een tussenjaar werkervaring op doen in het buitenland? Maar dan met een stabiele basis terwijl je ook je CV aanvult? Zoek dan niet verder want dan hebben wij intussen de ideale baan voor je gevonden met een tekenbonus tot 2500 euro! Wonen en werken in Lissabon! Wij zoeken namelijk Nederlands sprekende klantenservice medewerkers voor het bedrijf Egencia LLC die zakenreizen begeleid. Bovendien is het is inclusief volledige verhuizing naar Lissabon, Portugal!

Hou je van reizen en ben je op zoek naar een goede baan? Als klantenservicemedewerker help je reizigers bij het vinden, plannen en boeken van hun vlucht en/of hotel. Zo zorg je voor een zorgeloze en efficiënte reiservaring! Als onderdeel van American Express Global Business Travel biedt onze opdrachtgever reizigers, reismanagers en reiscoördinatoren een onvergelijkbare prijs-kwaliteitverhouding, een uniek aanbod en veel gebruiksgemak. Vorig jaar hielpen wij bij het regelen van 14 miljoen zakenreizen!

Jouw Profiel

 • Je beschikt over schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
 • Daarnaast beschik je over schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Engels (minimaal B2);
 • Een baan als klantenservicemedewerker vraagt ook goede communicatieve vaardigheden en sociale intelligentie zoals empathie, zelfbewustzijn en gevoel voor cultuur;
 • Je kan navigeren omgaan met internet. Wees gerust, leren je hoe ondersteunende systemen werken maar enige affiniteit met navigeren en je weg vinden in de digitale wereld is wel een pre;
 • Als laatste ben je flexibel, leer je snel en kan je snel aanpassen.

P.S. om te werken in Lissabon moet je daarnaast natuurlijk ook wel houden van zon, zee en een bruisend leven! 😉

Taken

 • Klanten op een nette, vriendelijke en professionele manier te woord staan en ondersteunen met hun verzoeken;
 • Klantvragen omzetten in sales. Je wordt hier natuurlijk voor opgeleid!
 • Reistarieven, bestemmingen, opties en pakketten bekijken en uitzoeken, nauwkeurige informatie verstrekken en algemene reis- en locatiegerelateerde vragen beantwoorden;
 • Oproeptypes en serviceproblemen volgen en rapporteren.

Voordelen

 • Begin gelijk lekker; we hebben een tekenbonus tot 2500 euro als start!
 • Bedrijfsappartement inbegrepen
 • Vlucht naar Lissabon inbegrepen
 • Geweldige kans op werk bij een toonaangevende multinational;
 • Stabiele baan en loopbaanontwikkeling;
 • Intensieve opleidings- en integratiefase;
 • Carrièremogelijkheden op lange termijn;
 • Ziektekostenverzekering
 • Jaarlijkse aanvullende retourvlucht naar je thuisland (binnen Europa);
 • Gratis taalcursussen

Interesse of nog vragen?

Heeft de vacature je interesse gewekt en wil je werken in Lissabon? Dan maken we graag kennis met je! Ook als je nog twijfelt en vragen hebt. Vul het formulier hieronder in het Engels in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Lees meer

Algemeen

Kan ik ook solliciteren met een vriend(in)?
Natuurlijk kan dat! Je zal zeker niet de eerste zijn. Hou er wel rekening mee dat sommige werkgevers negatieve ervaringen hier mee kunnen hebben. Als een één van de twee bijvoorbeeld heimwee heeft, gaat de ander vaak mee. Sommige werkgevers kunnen er dus een risico in zien maar laat je vooral niet weerhouden!
Is werkervaring vereist?
Nee. Hoewel het natuurlijk echt wel een pré kan zijn, leer je de kneepjes van het vak tijdens je werk. Hoe langer je beschikbaar bent om te werken, hoe minder het een probleem vaak is als je geen ervaring hebt. Ga er dus voor!
Hoeveel weken moet je minimaal beschikbaar zijn?
Doorgaans houden werkgevers 4 tot 6 weken aan dat je minimaal beschikbaar moet zijn. Als je minder dan 6 weken beschikbaar bent dan is dit vooral alleen mogelijk in het hoogseizoen of aan het einde van het seizoen. In de meeste vacatures geven wij de minimale beschikbaarheid aan.
Hoe zit het met salaris?
De meeste werkgevers betalen hun salaris wekelijks uit. De ene werkgever doet dat ouderwets contant, de ander stort het op je rekening. De bedragen verschillen per werkgever. Dat heeft te maken met of je bijvoorbeeld ook al een appartement, maaltijden en vliegtickets vergoed krijgt. Vraag hier dus naar tijdens je sollicitatie!
Hoe werkt het sollicitatieproces?
Zodra je op verzenden drukt gaat jouw sollicitatie rechtstreeks naar de werkgever. Holidayjob zit daar dus niet meer tussen. Hiermee zorgen wij er voor dat werkgever en sollicitant rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren!
Hoe oud moet je zijn om te solliciteren?
Wij zijn bij bijna alle werkgevers dat je 18 jaar moet zijn op het moment dat je start met je vakantiebaan in het buitenland. In Nederland zien we regelmatig dat deze grens vanaf 16 jaar is. Vraag bij de werkgever welke regels zij hanteren!
Hoe groot is de kans dat ik word aangenomen?
Deze kans is net zo groot als je in Nederland voor een baan solliciteert. Hoe meer ervaring je hebt op een functie, hoe groter de kans is dat je wordt aangenomen. Daarnaast is de manier waarop jij jezelf presenteert net zo belangrijk!

Reiskosten

Wie betaalt de reiskosten zoals vliegtickets?
Iedere werkgever maakt hierover zijn eigen afspraken met de werknemers. Doorgaans is onze ervaring dat werkgevers de reiskosten, waaronder vliegtickets, vergoeden als de werknemer de hele afgesproken periode heeft gewerkt. Deze voorwaarden worden gesteld omdat er ook mensen in het verleden misbruik hebben gemaakt van reiskosten. Bijvoorbeeld door vliegtickets te laten betalen door de werkgever, na 2 dagen ontslag te nemen en zo een gratis vakantie er uit te slepen. Onze ervaring is dat er doorgaans goede afspraken worden gemaakt over de reiskosten en dat mensen meerdere jaren terugkomen voor een onvergetelijke zomer werken in het buitenland!
Wees snel

Deze vacature verloopt bijna

Nu solliciteren

Deze vacatures is gesloten

Deel vacature

Vacature Alert

Direct solliciteren op de nieuwste vacatures. Ontvang het in jouw mailbox!

Meer vacatures

Vind de juiste baan

Nieuw
Tapasbar op Mallorca zoekt bar- en bedieningspersoneel
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 8 weken

Grote baankans

Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Grote baankans

Feestcafé De Bier-Express op Mallorca zoekt barpersoneel
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Word reisleider in Spanje voor TUI
Spanje
Reisleider
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Grote baankans

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl