Inloggen

Werken voor Disney in Lissabon

Direct solliciteren

Portugal
Allerlei
Minimaal 4 weken
Wees snel

Deze vacature verloopt bijna

Nu solliciteren

Deze vacatures is gesloten

Werken voor Disney in Lissabon — Holidayjob
Werken voor Disney in Lissabon — Holidayjob
Beschrijving
Veelgestelde vragen

Ben jij even klaar met de sleur in Nederland en op zoek naar een nieuwe uitdaging in het buitenland? Dan heb je die nu gevonden! Wij bieden je namelijk voor minimaal een half jaar een toffe uitdaging in Lissabon, Portugal aan! Wat ons betreft een van de vetste steden in Europa om een half jaar of een jaar te werken.

Als klantenservicemedewerker van Disney voer je de inboud klantgesprekken in het Nederlands om vervolgens een paar uur later te dwalen door de straatjes van de mooie stad Lissabon, de Portugese taal te leren of surflessen te volgen op kosten van het bedrijf. Ideaal toch?

Ben jij net klaar met je school of studie? Heb je een gapyear? Wil je gewoon even een carriereswitch? Het kan allemaal! Stuur ons een berichtje en wij kijken vrijblijvend naar een passende functie en komen met een aantrekkelijk aanbod.

Wie bieden onder andere:

  • Een gratis accommodatie inclusief kosten in een leuke multiculturele omgeving
  • Ruime mogelijkheden om te groeien binnen onze organisatie als je daar behoefte aan hebt.
  • Wij dekken de kosten van je vlucht
  • Gratis jaarlijkse heen en terug vlucht naar een Europees land naar keuze.
  • Benodigde verzekeringen
  • Gratis Portugese taalcursussen
  • Gratis Surflessen (!!) en nog veel meer bedrijfsactiviteiten
  • Wist je dat er veel Nederlanders / Nederlandse jongeren werken in Lissabon? Je bent dus niet alleen!
  • Een marktconform salaris naast de diverse kosten die gedekt worden door ons (wonen, internet etc). Leven als een God in… Portugal! 🙂

Zie jij jezelf al helemaal werken in Lissabon? Dat begrijpen wij heel goed! Solliciteer vrijblijvend met je CV of stuur ons een bericht via de solliciteer knop. Wij nemen dan zsm contact met je op om je sollicitatie in behandeling te nemen of je vragen te beantwoorden.

Lees meer

Algemeen

Kan ik ook solliciteren met een vriend(in)?
Natuurlijk kan dat! Je zal zeker niet de eerste zijn. Hou er wel rekening mee dat sommige werkgevers negatieve ervaringen hier mee kunnen hebben. Als een één van de twee bijvoorbeeld heimwee heeft, gaat de ander vaak mee. Sommige werkgevers kunnen er dus een risico in zien maar laat je vooral niet weerhouden!
Is werkervaring vereist?
Nee. Hoewel het natuurlijk echt wel een pré kan zijn, leer je de kneepjes van het vak tijdens je werk. Hoe langer je beschikbaar bent om te werken, hoe minder het een probleem vaak is als je geen ervaring hebt. Ga er dus voor!
Hoeveel weken moet je minimaal beschikbaar zijn?
Doorgaans houden werkgevers 4 tot 6 weken aan dat je minimaal beschikbaar moet zijn. Als je minder dan 6 weken beschikbaar bent dan is dit vooral alleen mogelijk in het hoogseizoen of aan het einde van het seizoen. In de meeste vacatures geven wij de minimale beschikbaarheid aan.
Hoe zit het met salaris?
De meeste werkgevers betalen hun salaris wekelijks uit. De ene werkgever doet dat ouderwets contant, de ander stort het op je rekening. De bedragen verschillen per werkgever. Dat heeft te maken met of je bijvoorbeeld ook al een appartement, maaltijden en vliegtickets vergoed krijgt. Vraag hier dus naar tijdens je sollicitatie!
Hoe werkt het sollicitatieproces?
Zodra je op verzenden drukt gaat jouw sollicitatie rechtstreeks naar de werkgever. Holidayjob zit daar dus niet meer tussen. Hiermee zorgen wij er voor dat werkgever en sollicitant rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren!
Hoe oud moet je zijn om te solliciteren?
Wij zijn bij bijna alle werkgevers dat je 18 jaar moet zijn op het moment dat je start met je vakantiebaan in het buitenland. In Nederland zien we regelmatig dat deze grens vanaf 16 jaar is. Vraag bij de werkgever welke regels zij hanteren!
Hoe groot is de kans dat ik word aangenomen?
Deze kans is net zo groot als je in Nederland voor een baan solliciteert. Hoe meer ervaring je hebt op een functie, hoe groter de kans is dat je wordt aangenomen. Daarnaast is de manier waarop jij jezelf presenteert net zo belangrijk!

Reiskosten

Wie betaalt de reiskosten zoals vliegtickets?
Iedere werkgever maakt hierover zijn eigen afspraken met de werknemers. Doorgaans is onze ervaring dat werkgevers de reiskosten, waaronder vliegtickets, vergoeden als de werknemer de hele afgesproken periode heeft gewerkt. Deze voorwaarden worden gesteld omdat er ook mensen in het verleden misbruik hebben gemaakt van reiskosten. Bijvoorbeeld door vliegtickets te laten betalen door de werkgever, na 2 dagen ontslag te nemen en zo een gratis vakantie er uit te slepen. Onze ervaring is dat er doorgaans goede afspraken worden gemaakt over de reiskosten en dat mensen meerdere jaren terugkomen voor een onvergetelijke zomer werken in het buitenland!
Wees snel

Deze vacature verloopt bijna

Nu solliciteren

Deze vacatures is gesloten

Deel vacature

Vacature Alert

Direct solliciteren op de nieuwste vacatures. Ontvang het in jouw mailbox!

Meer vacatures

Vind de juiste baan

Nieuw
Tapasbar op Mallorca zoekt bar- en bedieningspersoneel
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 8 weken

Grote baankans

Droombaan alert! Bumpers is opzoek naar een CONTENT CREATOR
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Grote baankans

Feestcafé De Bier-Express op Mallorca zoekt barpersoneel
Spanje
Meerdere functies
Minimaal 4 weken

Grote baankans

Word reisleider in Spanje voor TUI
Spanje
Reisleider
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Grote baankans

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl